welcome to my blue sky official blog site. Dashboard
//irfan xender official site: 2012

Monday, 5 March 2012

single sudah

assalamualaikum,Hye.....topik saya pada kali ini ialah SINGLE :)

saya ni dah ditinggal kan oleh SESEORANG YANG SAYA SAYANG SELAMA NI :')
DIA mintak clash dengan saya sebab dia dah bosan dengan saya,saya terima dengan REDHA 
sekarang ni dia pun dah ada buah hati yang lain,sekarang ni saya single lah :D anybody kalau nak masuk meminang saya,boleh lah *jokejokejoke
sekarang ni saya akan melupakannya dan akan cari pengganti dia :D
saya bosan dengan SINGLE :(
 ok lah sampai di sini sahaja topik saya :)
sekian terima kasih :D
"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

Monday, 30 January 2012

untittled



 hari ni aq bosan gilerrr babeng...dah la kat sekolah tadi kene denda ngn ustez..hahahax lawak gilerr kene cankung..da la depan perempuan malu seyhh...knpew hari ni bosan sangt!!!!!kn best klu awex aq ad di sisi aq jew..x boring la aq...kwn2 nk thu x satu cite ni...aq ingt smpai skunx..hahahax lawak gilerrr..gini cite dy...pada hari raya haji aq prgi la jln2 ngn awex aq..mmg epy gilerr mse 2..aq prgi bukit goh aq pergi bukit sagu...lepas2 aq ngn awex aq nk xthu nk prgi mne da..aq pk2 balik la..mse prjalanan nk blik ke bukit kuantan aq trserempak ngn family dy..kami owg xthu pon..tbe2 papa dy kejar kami owg..aq pon brhnti la tkot puyk pasal..papa dy brhnti mama dy trus "MARAH' kami owg...nk thu x dy ckp ape kt awex gua??dy ckp (kakak masuk kereta)seram siot aq dngr suara mama dy....lepas2 aq pulak kne "MARAH' ngn mama dy mmg tak r..hahax..malu gilerr kne "MARAH" ngn mak dy da la depan rumah owg..korang thu2 jew la mse raya haji mcm mne owg...mmg ramai gilerr pndng aq...nk nngis pon ad mse 2...hahahax..lepas2 aq blik la rumah tok aq ngn muka x bleh bela...tok aq pon ckp knpew ko ni irfan muka masam jew..aq pon ckp kt tok aq xde ape la tok..tok aq yela..dlm hti aq sediyhh gilerrr..aq bru nk epy2 ngn dy..nk buat mcm mne "DUGAAN BERCINTA"sbr jela..:(:(lepas2 awex aq pon mcg aq dy ckp sory la..aq ckp tak pew tpi dlm hti sediyhh gilerrr..sampai di sini saja la..assalamualaikum:) 

"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

Saturday, 28 January 2012

ongbak rimduk

tadi aku nengok ombak rindu,,jiwang siot mcm awie dalam sembilu :) (tak sabet)...yaa aku mmg jiwang kann nengok ombak rindu,,kalau nengok an awek aku lagi syiokk...:) kau ade ??? lol...

okayy~ hari ini aku just mengadapp komputer,,yess online leww... buadd kerja yg ta berfaedah neyhh..
okayy aku bosan sbb tuhh aku jdi gilaa..well gila mcm kau lahh gila(!) tibetibe...aku bosan erghhh..
"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

Thursday, 26 January 2012

FAKTA BUKAN AUTA :)

sumberr :


drive selow punn salah..drive laju punn salahh :) WALAO :)

"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

Wednesday, 25 January 2012

SNOKER :) lol..







itulahh asal usul bola snooker.bola snooker ibarat teloq setan.jadi hargai lahh perngorbanan mereka(ta sabiT) :P

sumber
AYAMDANBABI
"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

Tuesday, 24 January 2012

menghoyan TIME ~



hello korangg:)

naa habaq laa kadd korangg about my intro...(act ta tao na update hape)

full name : muhammad nur irfan izzuddin bin basaruddin
nick name: irfan
from: kuantaneese
school: smktc..(kau ade??) btw tc tmpat wajib/harus pergi bilaa smpai kuantan okayy~
siblings: 2 siblings but im the eldest meant big brother,,yeah!
hobbies: ride pixie,facebooking,blogging and lepaking
status: sudaa berpunya*
target: success in my life and happy with my gf (kau ada) *sakai jerr~

last words:
kepada boys kadd luarr sana..na advice cikedd..jgn ngorat awek aku*..
tapi kalau awek aku gatai glenyar dengan kau
tolonglahh jgn...

IMPORTANT*

aku pelikk..kebanyakkan blogg kann semua nya owner diaa girl..
ohhh~ lelaki ta minat berblogging kea??
btw~ blogging neyhh sekadar hobi sampingan aku je~.
agak segan lahh na follow sbb aku jarang na jmpe blog boy..
semua nya girl,,majoriti girl okayyy~
WALAO*

ASSALAMMUALAIKUM :) ta jwb dosa okayyy*

"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

Monday, 23 January 2012

new blogging


heyyy kamuu (!)
okayy kite org baru dekad sini
and hari ini start laa saya ,irfan ixuddin berblogging
"24 januari 2012"

assalammualaikum

"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

testing

my name is irfan
"Baca Tanda Caring,Like Tanda Suka"

 
MR IX* Irfan Xender Copyright Reserved Site